Arrenca la I edició del Campus de Tecnificació de Betlem Arrojo!

Temps de lectura: 3 minuts

Una col·laboració de primer nivell.

Ens enorgulleix anunciar que, Belén Arrojo, Jugadora professional de bàsquet pertanyent a l'Lointek Gernika Bizkaia de la Lliga femenina Endesa i de la Selecció femenina de Bàsquet ha decidit llançar la I Edició de la seva Campus de bàsquet de la mà de Sportmadness.

Belén Arrojo Campus

Des de l'estiu de 2019, Carlota Planas, Encarregada de l'estratègia comercial de Betlem, ha treballat en un conveni de col·laboració costat de la nostra entitat per fomentar la promoció i el desenvolupament de l'esport femení. Aquest és el primer projecte fruit d'aquest acord, i el començament d'un conveni de col·laboració l'objectiu és apropar a les esportistes professionals a les seves localitats, i així professionalitzar la gestió de l'esport amateur.

Betlem, una referència de l'bàsquet femení espanyol.

Malgrat la seva joventut, Belén té ja una destacada trajectòria, havent aconseguit als seus 24 anys l'or de l'Eurobasket el 2017, el bronze en el mundial de bàsquet femení a 2018 i la Copa de la Reina a 2019. Betlem, internacional absoluta des l'any 2015, s'ha convertit en una referent de l'bàsquet femení a casa nostra.

A més, Betlem no només destaca per la seva gran trajectòria professional, sinó també per la seva proximitat i la seva il·lusió a l'hora de llançar projectes com aquest. Per conèixer més sobre ella, us recomanem que visiteu la web oficial de Betlem Arrojo.

Cartell Campus belen llanço

¿I que infants no voldria començar les seves vacances amb un campus esportiu de bàsquet en el qual pugui conèixer, de primera mà, a una esportista professional?

És per aquest motiu pel qual, des Sportmadness, volem col·laborar amb esportistes professionals per oferir una millor experiència als usuaris dels nostres campus esportius.

La ciutat de Granada tindrà la sort d'acollir el I Campus de Tecnificació de la nostra mundialista. Durant les setmanes de el 29 de juny a el 10 de Juliol, els participants podran gaudir d'un campament de tecnificació de bàsquet en companyia de la jugadora.

El campus està destinat a nens i nenes amb edats compreses des dels 6 als 17 anys on realitzaran entrenaments específics amb entrenadors qualificats amb l'objectiu de millorar els aspectes tècnics i tàctics dels participants.

Aquesta I edició del Campus Betlem Arrojo es celebrarà a les instal·lacions de què va ser el seu col·legi, el Regina Mundi de Granada, situat al centre de la ciutat i que compta amb els millors espais per gaudir d'aquest meravellós esport. Els participants podran optar per gaudir d'una a 1 o dues setmanes de tecnificació de dilluns a divendres des de les 9 del matí a les 2 de la tarda. A més, el campus comptarà amb un servei d'acollida primerenca dels participants per ajudar a la conciliació laboral familiar.

Inscripcions a l'campus.

Per a més informació, podeu visitar la pàgina d'inscripcions de campus que podeu trobar a aquest enllaç: https://www.mysportmadness.com/event/campus-de-baloncesto-belen-arrojo/

Vols organitzar el teu Campus de Tecnificació?

T'ajudem a dissenyar i gestionar la teva campus. Coneix com podem ajudar-te.

Anar a dalt