Esdeveniments esportius

Els esdeveniments esportius són la manera perfecta de connectar amb les audiències. Els beneficis dels esdeveniments esportius per a les marques són moltíssims però la clau d'això rau en l'experiència que viuen els esportistes en les proves que realitzen.
Aquesta és la clau dels esdeveniments esportius, generar experiències diferencials que generin sensacions a les que després puguem associar les marques.


Per dur a terme un esdeveniment esportiu amb qualitat i garantir l'experiència cal tenir clars tots els passos a donar i una operativa ben plantejada. En Sportmadness, després d'anys haciendos esdeveniments esportius, tenim clar que la base d'una brutal experiència resideix a tenir clara i ben definida l'operativa d'un esdeveniment esportiu.


Vols dur a terme un esdeveniment o que ho fem per tu? En aquesta secció parlarem de tot el que has de saber per poder dur a terme esdeveniments esportius des de la pròpia organització fins a la captació de patrocinadors.


¿Problemes per captar usuaris per als esdeveniments? Coneix estratègies per saber com arribar al teu públic i augmentar la captació d'usuaris per als teus esdeveniments.

Com organitzar un esdeveniment esportiu

Has sentit parlar de l'design thinking a l'hora de planificar el teu esdeveniment esportiu? És important que tinguis molt clars aquests blocs per saber com organitzar un esdeveniment esportiu reeixit. Sense planificació és impossible que el teu esdeveniment arribi lluny. Aquí tens 4 passos clau per planificar el teu esdeveniment.
LLEGIR ARTICLE

Esdeveniment esportiu a Las Palmas

Organitzar una cursa popular

Vols saber com organitzar una cursa popular? Aquí tens diverses claus importants que has de tenir en compte quan planifiquis la teva carrera i que t'ajudaran a conèixer els diferents tipus de proves que existeixen, els objectius que t'has de fixar, els permisos i llicències necessàries, gestió de recursos, comunicació i quins són els aspectes post-esdeveniment que has de tenir clars.
LLEGIR ARTICLE

Anar a dalt