Empresa d'esdeveniments esportius

Temps de lectura: 3 minuts

En Sportmadness, com empresa de esdeveniments esportius, Dissenyem, organitzem i executem esdeveniments per a empreses, administracions públiques, instal·lacions i particulars. Cuidem de l'experiència dels participants i els espectadors dels esdeveniments perquè la connexió sigui total. Per a això, apliquem un denominador comú a tots els nostres esdeveniments que té la seva arrel en una metodologia operativa clara i ben definida.

Tot comença per conèixer a client i el teu mercat. Volem que l'esdeveniment esportiu sigui una plataforma per connectar-te amb el teu client, aprofitant l'experiència positiva que l'esport genera en tots nosaltres.

D'aquesta manera, analitzem als teus clients per entendre'ls, identificant l'esport que millor s'adapta al seu perfil, i dissenyant l'esdeveniment esportiu al voltant de les seves característiques i objectius. Per a això comptem amb experts en Design Thinking, una revolucionària metodologia que posa a l'usuari en el centre de tot per garantir que l'experiència és insuperable.

Com a empresa d'esdeveniments esportius, tenim cura de la experiència de l'usuari.

En funció dels teus objectius amb aquest esdeveniment, i de les peculiaritats del teu client objectiu, posem al teu abast un ampli portfoli de serveis esportius que es poden agrupar en els següents grups:

competicions

Organitzem tot tipus de tornejos, lligues i competicions. El nostre objectiu com empresa d'esdeveniments esportius és garantir que l'usuari se sent com una estrella, gràcies a una experiència que té cura cada detall del seu recorregut. A més d'això, posem el focus en els espectadors dissenyant moments que captin la seva atenció i generin un ambient de celebració. 

exhibicions

A més dels esdeveniments esportius, en els quals l'usuari participa activament en l'activitat esportiva, hi ha una altra modalitat capaç d'enamorar i són les exhibicions. Organitzem exhibicions de tot tipus, amb esportistes professionals i especialistes que aconsegueixen captar l'atenció de l'espectador, impresionándolo i connectant-lo a tu gràcies a un moment especial.

masterclass

Entenem per Masterclass a un esdeveniment esportiu en què l'usuari rep una classe presencial en alguna matèria esportiva per part d'un expert. Si a més aconseguim que aquest expert tingui una bona repercussió mediàtica, la difusió i impacte del nostre esdeveniment serà encara més gran. Les possibilitats de masterclass són diverses: pilates, ioga, spinning ... Experiències divertides i que tenen la possibilitat de reunir un gran nombre d'usuaris per gaudir junts del seu esport favorit. 

Carreres

Les carreres són un clàssic per la seva capacitat multitudinària i popularitat. Les possibilitats d'aquest tipus d'esdeveniment són infinites ja que poden realitzar-se a peu, amb bicicleta, amb patins ... fins amb el teu gos! Tot depèn de la temàtica que vulguem donar-li per aconseguir un millor encaix amb el teu tipus de client. 

... Esdeveniments a mida

Comptem amb esdeveniments esportius de tota mena a punt per executar, però el més important que tenim és la nostra flexibilitat i capacitat per escoltar-te i actuar. Digues-nos què és el que necessites exactament i ens encarregarem d'organitzar aquest esdeveniment a la teva mida. 

Què ens fa diferents?

La nostra empresa d'esdeveniments esportius es diferencia a través de:

  • Gestió integral: sabem de el mal de cap d'haver d'organitzar un esdeveniment amb diversos interlocutors. En Sportmadness ens encarreguem de tota la gestió del teu esdeveniment de principi a fi. Tenim la nostra pròpia metodologia de disseny per esdeveniments esportius, Comptem amb un departament de Màrqueting digital esportiu, i treballem amb proveïdors de primer nivell per a tenir cura de la qualitat de l'esdeveniment. Només hauràs de parlar amb nosaltres!
  • tecnologia: sabem de el potencial de l' tecnologia tant per revolucionar l'experiència d'usuari com per optimitzar la gestió interna dels nostres projectes. Comptem amb un programari de desenvolupament propi per a la gestió de projectes esportius, som experts en la creació de webs amb canals de pagament digitals, tenim una App per unir-te amb l'usuari ... tecnologia al teu servei!
  • abast: la nostra xarxa ens permet combinar una gestió centralitzada amb el coneixement local de les nostres delegacions, liderades per emprenedors esportius amb ampli domini de les activitats esportives de la seva zona. Treballant amb nosaltres podràs veure el teu esdeveniment fet realitat en diverses seus de forma simultània i homogènia!
  • sostenibilitat: ens preocupa el medi ambient i sabem de l'impacte que un esdeveniment esportiu pot tenir sobre el. Vam elaborar un Pla de Sostenibilitat per a cada esdeveniment pel qual escollim amb cura als nostres proveïdors, garantim una correcta gestió de residus o minimitzem el consum energètic entre altres coses. Aportem el nostre granet de sorra a la causa!

'Organitza el teu esdeveniment esportiu amb nosaltres!

Connecta amb els teus clients a través de l'esport

Anar a dalt