Campus esportius

Tots, des de petits, hem difrutados de campus esportius. Ara toca reinventar fent-los més segurs, més divertits i més sostenibles.

campus

Com ho fem?

gota campus

Qualitat i seguretat

Ens encanta treballar amb infants i ens prenem molt seriosament la seva cura: alimentació equilibrada, protecció solar, pautes d'hidratació, protocol d'accidents ... tenim cura fins al mínim detall per garantir la seva seguretat i benestar.

Complim amb tota la normativa laboral i legal requerida i les assegurances necessàries per garantir la seguretat dels més petits.

Coneixem tots els secrets d'un Campus i ens avancem a través d'una bona planificació i control minuciós, cuidant a més aquests petits detalls que fan sentir a l'alumne com una estrella perquè vulguin repetir!

Metodologia

Posem focus en el programa d'entrenament de campus, sense oblidar-nos de la diversió.

Per garantir una formació eficaç, dividim a tots els nostres alumnes segons la seva edat i nivell, i vam dissenyar una metodologia tècnica adaptada a les característiques i necessitats de cada grup.

Cadascun dels nostres entrenadors té a la seva disposició un conjunt d'exercicis que han dissenyat els millors experts en cada esport, i que combinen aprenentatge, seguretat i integració.

Processos 100% digitals

Creiem en la tecnologia com a eina per millorar l'experiència dels usuaris.

  • Pàgina web personalitzada per a cada escola.
  • App mòbil per gestionar tot el servei.
  • Procés d'inscripció digitalitzat.
  • Pagament segur en línia amb targeta.
  • Generació de subscripcions per a pagaments recurrents.
guaita gran

Casos d'èxit

Vols més informació?

  • Format de data: DD barra MM barra AAAA
Anar a dalt