Fernando Alarza, triatleta olímpic, organitza el seu I Campus de Triatló al costat de Sportmadness

Temps de lectura: 3 minuts

Una col·laboració de primer nivell.

Seguim anunciant col·laboracions amb esportistes professionals que, amb l'objectiu de millorar l'esport amateur, s'involucren en l'organització de campus esportius associats a la seva imatge.

En aquest cas, les delegacions de Sportmadness Cantàbria i Sportmadness Alacant, coorganitzaran el I Campus de Triatló de Fernando Alarza. El triatleta internacional i olímpic vol apropar la seva experiència a nois i noies de 13 a 17 anys de tot el territori nacional.

Fernando Alarza Campus

Ferran, una referència de l'triatló a nivell mundial.

Estem especialment orgullosos de coordinar aquest projecte costat d'un dels cinc millors triatletes de l'actualitat mundial que, a més de ser un esportista professional amb tanta experiència i tan ben posicionat, ha mostrat especial il·lusió en participar en aquest campus esportiu.

En les seves pròpies paraules, "Ara tindré l'oportunitat d'acostar als futurs triatletes els meus coneixements i la meva experiència, per aquest motiu aquest Campus em fa especial il·lusió. El saber i l'experiència és una cosa molt valuosa i és una cosa que m'agradaria acostar-vos a tots els que vulgueu gaudir aquests dies amb nosaltres ".

Slide1

Guillermo Pedrajo, delegat de Sportmadness a Cantàbria, mostrava també molta confiança per l'organització d'aquest campus esportiu. "Estem desitjant començar aquesta primera edició amb l'objectiu d'ajudar els més joves a gaudir d'aquesta disciplina tant com ho fa Fernando. A més de la seva repercussió, la seva il·lusió i proximitat han estat un dels motius que ens han fet apostar fortament per aquest acord ".

Característiques de campus.

El campus es gaudirà en Alacant, El lloc d'entrenament de Fernando Alarza. Començarà el 22 de juny i finalitzarà el 28 de Juny, serà en règim de pensió completa podent gaudir d'unes instal·lacions immillorables com són les de la Vila Universitària de Sant Vicenç de l'Raspeig.

La metodologia d'entrenament que es durà a terme serà impartida i supervisada per l'equip tècnic de club de triatló Universitat d'Alacant. A més, amb l'objectiu d'apropar aquesta experiència a participants d'altres províncies, es facilitarà un pla de viatge personalitzat a tots els participants.

A més, des Sportmadness ens agradaria agrair especialment la col·laboració dels patrocinadors de l'Campus. Vila Universitària d'Alacant, Austral i AX3, gràcies per fer possible aquest primer proyectazo, estem segurs que serà un èxit!

Per a més informació, podeu visitar la pàgina web de l'esdeveniment en el següent enllaç.

Vols organitzar el teu Campus de Tecnificació?

T'ajudem a dissenyar i gestionar la teva campus. Coneix com podem ajudar-te.

Anar a dalt