Esport amateur,

gestió professional

En Sportmadness treballem juntament amb administracions públiques, centres educatius, clubs, marques i instal·lacions esportives per a oferir els millors serveis esportius.

Els mitjans parlen sobre nosaltres

emprenedors
l'avantguarda
palco23-200
efemprende-DEF2
Yahoo-logo

Com podem ajudar-te?

escoles

Organitzant les ESCOLES més segures i divertides

Ensenyament de qualitat per part dels millors professionals, gestió completa i senzilla d'activitats extraescolars i clubs, amb tot el control des de la nostra aplicació mòbil.

Comptem amb procediments per cuidar el màxim la seguretat i salut de cada un dels participants. I la diversió està garantida.

Dissenyant i produint ESDEVENIMENTS increïbles

Si de veritat vols tenir un esdeveniment segur, diferent i sostenible, compta amb nosaltres. I no són només paraules, es tracta de fer les coses bé i comprometre'ns amb els teus interessos i els dels teus usuaris.

Ens encarreguem de tot perquè no et preocupis de res. I si el que necessites és una ajuda puntual segur que podem adaptar-nos a les teves necessitats.

corró
campus

Creant uns CAMPUS extraordinaris

Els períodes no lectius són l'excusa perfecta per trobar la diversió i l'aprenentatge a través de l'esport. En Sportmadness oferim campus de tecnificació i multiesport en múltiples formats i per a tots els públics

Aconseguint els millors resultats per a la teva INSTAL·LACIÓ esportiva

Coneixem els reptes a què t'enfrontes ja siguis un gestor o propietari d'una instal·lació esportiva pública o privada. Et preocupa la rendibilitat, l'experiència dels teus usuaris, el teu posicionament i treure el màxim partit a cada espai.

Si ens ho permets, et anem a ajudar a cada un d'aquests reptes o en els que la nostra experiència pugui ser d'utilitat.

instal·lacions

Orgullosos de treballar amb

Madrid
Viesgo
Vitòria
futbol Factory
Caixa Rural
Heroi
ecologics
AytoLasRozas
Manacor
cabildo-gran-canària
FCordoba
Metropole

Vols més informació?

  • Format de data: DD barra MM barra AAAA

Una comunitat global

Sportmadness ha participat en el programa d'iniciació a l'exportació ICEX-Next, I ha comptat amb el suport de ICEX i amb el cofinançament de Fons europeus FEDER. La finalitat d'aquest suport és contribuir al desenvolupament internacional de l'empresa i del seu entorn.

LOGO_FEDER_es
ICEX
Anar a dalt